Praktijkinfo

De praktijk is al meer dan 35 jaar een begrip in de regio Doetinchem. José Gudden heeft de praktijk opgericht in 1982. Vanaf 2017 hebben Marinka Reijmer en José Gudden de praktijk samen gerund. José is sinds 1 mei 2019 met pensioen en Marinka heeft het stokje geheel overgenomen.

In onze allround praktijk behandelen we de meest voorkomende logopedische stoornissen. Onze praktijk is gespecialiseerd in het behandelen van stem- en ademhalingsproblemen, kinderen met spraak- en/of taalproblemen en OMFT. Voor informatie over de verschillende stoornissen, kijk dan op onze pagina ‘behandeling’.

Wij vinden de kwaliteit van onze behandelingen erg belangrijk en werken daarom volgens de laatste richtlijnen en eisen van de NVLF. Op 10 september 2018 hebben wij de vrijwillige kwaliteitstoets met 100% conform gehaald. Al onze logopedisten zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister paramedici. Om onszelf te blijven ontwikkelen volgen wij regelmatig bij- en nascholingen en zijn wij lid van een kwaliteitskring.

Onze praktijk staat voor eerlijke logopedie, daarom zijn wij aangesloten bij Logopedieschakel. Dit is een professioneel netwerk van samenwerkende logopedisten in deze regio, bij deze praktijken staat de kwaliteit van de logopedische zorg centraal. De logopedisten van Logopedieschakel onderhouden nauw contact om elkaars deskundigheid en expertise aan te vullen. Wij waarborgen goede logopedische zorg door kwaliteit, transparantie, preventie en voorlichting. De cliënt staat centraal en de zorg is afgestemd op de hulpvraag. Wij leveren Zorg op Maat! Klik hier voor meer informatie over Logopedieschakel.