Marinka Reijmer

Marinka is praktijkhoudster van onze praktijk. Ze is een gedreven allround logopedist en steeds op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in de logopedie. Zij vindt een goede communicatie het allerbelangrijkste en wil anderen daar graag bij helpen.

Marinka heeft ervaring opgedaan in het revalidatiecentrum, de vrije vestiging en in het speciaal onderwijs. Zij heeft zich verdiept in de behandeling van articulatieproblemen (o.a. met PROMPT), meertaligheid en de behandeling van kinderen met het syndroom van Down.
Marinka is OMFT specialist en werkt daarom nauw samen met diverse orthodontisten, tandartsen en kaakchirurgen in deze regio. Ze ziet veel kinderen en (jong) volwassenen met afwijkende mondgewoonten.

Marinka behandelt op maandagmiddag, dinsdagmiddag, woensdagmiddag en -avond en op donderdagmiddag.

Geertje Bosman – Visscher

Geertje is een ervaren logopedist op het gebied van spraak- en taalproblemen. Zij heeft een grote deskundigheid opgebouwd in het behandelen van mensen die problemen hebben met de spreek- en/of zangstem. Al op jonge leeftijd zong zij in kleine en grotere koren en kreeg zij zangles in klassiek- en popstijl. Ook op het gebied van ademhalingsproblemen, bijvoorbeeld door hyperventilatie of COPD, zorgt zij voor verlichting. Geertje heeft zich ook verdiept in chronisch hoesten en de behandeling van kaakklachten (craniomandibulaire dysfunctie). Zij heeft de afgelopen jaren diverse cursussen gevolgd om maatwerk te kunnen leveren in de behandeling van stem-, ademhalings-, kaak- en hoestklachten. Op de pagina’s over de behandeling van deze klachten vind je ook meer informatie over de gevolgde cursussen.

Geertje werkt op maandag, dinsdag en donderdag.

Tessa Schönherr

Tessa is een allround logopedist, ze wil zichzelf blijven ontwikkelen als logopedist. Tessa ziet vooral kinderen met spraak- en taalproblemen, ze vindt het belangrijk dat kinderen plezier beleven aan communiceren en vertrouwen krijgen in zichzelf doordat ze zich beter kunnen uitdrukken. Tijdens en na haar opleiding heeft zij ervaring opgedaan in de volwassenrevalidatie en het behandelen van kinderen met spraak- en taalproblemen.

Tessa heeft cursussen gedaan rondom de behandeling van meertaligheid en articulatieproblemen. Daarnaast heeft zij de cursus OMFT gedaan en behandelt zij patiënten met afwijkende mondgewoonten.

Tessa is werkzaam op donderdag en vrijdag.

Eline van der Maas

Eline is in 2018 afgestudeerd als allround logopedist aan de Hogeschool van Utrecht.
Ze vindt het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en plezier hebben tijdens de communicatie met anderen en wil ze daar graag bij helpen. Daarnaast vindt ze het belangrijk de ontwikkelingen binnen de logopedie te volgen en toe te passen tijdens haar behandelingen.

Tijdens haar opleiding heeft Eline ervaring opgedaan in het ziekenhuis waar zij afasie, dysartrie en dysfagie heeft behandeld en in het behandelen van kinderen met spraak- taalproblemen. Daarnaast is Eline degene in onze praktijk die mensen met gehoorproblemen leert spraakafzien.

Eline werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

 

Sophie van Kooten

Sophie is in 2015 afgestudeerd als allround logopedist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ze vindt communicatie het allerbelangrijkste wat er is en helpt graag kinderen en volwassenen die problemen ervaren op dit gebied. De afgelopen jaren heeft Sophie ervaring opgedaan met diverse doelgroepen en uiteenlopende hulpvragen op het gebied van stotteren, taal-, spraak-, ademhalings-, slik-, en stemproblemen. Naast de affiniteit in het behandelen van kinderen met taal- en spraakproblemen heeft zij veel interesse in het begeleiden van mensen met stemproblemen (o.a. beroepssprekers, koorzangers en transseksualiteit). Zij is bekend met verschillende behandelmethoden waaronder Tan-söderbergh, OMFT en Manuele Larynx Facilitatie. 

Sophie werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Babet Toebes

Babet is in september 2019 gestart met werken bij Logopedie Reijmer. In juli 2018 is Babet aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgestudeerd als allround logopedist. Vanuit haar stages op de opleiding heeft ze ervaring in het speciaal onderwijs, de neurologie en in de stemproblematiek. Communicatie staat bij haar hoog in het vaandel. Babet vindt het van belang dat kinderen zich in een vertrouwde en plezierige omgeving kunnen ontwikkelen en het geeft haar voldoening hen daarbij te helpen. Naast spraak- en taalproblemen spreekt haar het vakgebied stemproblematiek ook erg aan. Een aantal jaren geleden heeft Babet als zangeres in een bandje gespeeld, wat ze altijd met veel plezier deed. Momenteel zingt ze nog steeds, maar helaas niet meer in een band. Ondanks dat blijft zingen en muziek maken haar grote passie. In het afgelopen jaar heeft Babet de cursus Manuele Facilitatie van de Larynx succesvol afgerond. 

Babet werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.